Jubileumsboka

Jubileumsboka

Publisert av Alf R. Olsen den 05.06.24.
Mårråk 2024 ble presentert for et praktisk talt fullt Auditorium onsdag 29. mai. Alle forfattere og annonsører fikk sitt eksemplar, og det ble i tillegg et godt salg samme kvelden. Og på lørdag, jubileumskvelden, solgte vi hele107 bøker!

Om vi skal si det selv, så er jubileumsboka meget godt mottatt og vi hører bare godord. Så synes vi også selv at vi fikk presentert bredden i Meråker-samfunnet anno 2024, sammen med noen historiske tilbakeblikk.

 

Vi vil nødig fremheve noen artikler framfor andre, men Grete Underhaugs og Arnljot Bergets beretninger fra rundt 40 års innsats på Rådhuset gir oss mye kommunal historie. Likeså Knut H. Dolvas artikkel om sine 30 år som leder av Kulturskolen presenterer vel omtrent alle elever som har gått der. En fantastisk innsats for kulturlivet!

 

Nå er boka å få kjøpt på Coop Extra og Rema i Meråker. Prisen er kr 350,-. Bor du utenbygds kan du bestille boka på e-postadressen post@merakerhistorielag.no, eller send oss melding fra vår hjemmeside www.merakerhistorielag.no. Vi sender gjerne, men da tilkommer selvsagt porto og omkostninger.

 

Se Meråkerposten her: